Påsk-cupcakes

Påskcupcakes!
Påskcupcakes! :D
Hej alla cupcake-sugna!
Höll ögonen öppna för senare kommer ett inlägg med påsk-inspererade cupcakes!
Malin
Hej alla cupcake-sugna!
Höll ögonen öppna för senare kommer ett inlägg med påsk-inspererade cupcakes!
Malin
Svar på kommentar
Svar på kommentar
"Spritsen" gör jag själv och för dem som är intresserade står receptet nedan. Chokladhjärtarna kommer från Stockhome.
♥
"Spritsen" gör jag själv och för dem som är intresserade står receptet nedan. Chokladhjärtarna kommer från Stockhome.


Classic Cupcakes
Classic Cupcakes
Bläddra ner för recept


Kommer från STOCKHOME.
Du kommer behöva:
Cupcakes:
3 ägg
2 ½ dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
100 g smör
1 dl mjölk
3 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
Frosting:
Jag använde samma frosting som till Red Velvet cupcakes för det hade blivit himla mycket över och det passade bra. Om ni vill kan ni prova detta recept på frostingen, men jag har inte provat det ännu.
60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
100 g philadelpiaost
Gör såhär:
Cupcakes:
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker riktigt vitt och pösigt.
3. Smält smöret, häll i mjölken och blanda det med äggsmeten.
4. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och blanda försiktigt i det i smeten.
5. Sätt ut former på plåtarna och tänk på att hällre för lite än för mycket smet i formarna, detta tänkte inte jag på så många svämmade över... Ooops!
Frosting:
1. Rör socker, florsocker, vaniljsocker, citronsaft och philadelphiaost krämigt.
2. Dela upp frostingen och färga den i olika färger eller behåll den vit.
Enjoy! Malin
Bläddra ner för recept


Kommer från STOCKHOME.
Du kommer behöva:
Cupcakes:
3 ägg
2 ½ dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
100 g smör
1 dl mjölk
3 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
Frosting:
Jag använde samma frosting som till Red Velvet cupcakes för det hade blivit himla mycket över och det passade bra. Om ni vill kan ni prova detta recept på frostingen, men jag har inte provat det ännu.
60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
100 g philadelpiaost
Gör såhär:
Cupcakes:
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker riktigt vitt och pösigt.
3. Smält smöret, häll i mjölken och blanda det med äggsmeten.
4. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och blanda försiktigt i det i smeten.
5. Sätt ut former på plåtarna och tänk på att hällre för lite än för mycket smet i formarna, detta tänkte inte jag på så många svämmade över... Ooops!
Frosting:
1. Rör socker, florsocker, vaniljsocker, citronsaft och philadelphiaost krämigt.
2. Dela upp frostingen och färga den i olika färger eller behåll den vit.
Enjoy! Malin